BATTIBALENO е мултинационален бранд, лидер в дамската мода повече от 20 години.

Създадена в Бристол, Англия, за по-малко от 2 десетилетия марката BATTIBALENO успешно наложи своя стил в модните среди на Европа.

Френското модно студио „Sasha Pasha” изготвя цялостния дизайн на бранда BATTIBALENO, като към хората, изградили иминдж и визията, са екс дизайнерът на Guy Laroche – Sophie Sitbot и испанката Sara Gunarson.

От 1994 до 2006 година, BATTIBALENO взима участие в световното изложение “Prêt-a-Porte Paris”, в редица модни и текстилни изложби, провели се в градовете Дюселдорф, Мадрид и Москва.

Успехът на BATTIBALENO се дължи на работата само с висококачествени италиански платове и материали. Не случайно BATTIBALENO e марката, призната за мултинационална, от адвокатската кантора  “Prato y Prato” в Милано.

През последните няколко години BATTIBALENO е успешно продавана в Англия, Германия, Франция, Унгария, Щвейцария, Гърция, но също така сериозни продажби са отчетени в САЩ и Русия.

Облеклата, създадени под бранда BATTIBALENO, са насочени към средната и висша класа. Те търсят да удовлетворят желанията и очакванията на бизнес дамите в три направления – класика, ежедневие и стил.

От 1993 година, най-старата и утвърдена у нас модна фабрика – „Рила Стил“, откупи правата за франчайз на BATTIBALENO за България. За повече от 20 години, марката е една от най-търсените на родния пазар, а дрехите – сред най-предпочитаните  от българската дама.

 

Може да откриете магазините на BATTIBALENO в България на адрес:

  • гр. София, ул. „Денкоглу“ № 42
  • гр. Велико Търново, ул. „Стефан Стамболов“ № 50
  • гр. Варна, бул. „Сливница“ № 6